Bach bloesem remedies

Bij klachten als angst, onzekerheid en besluiteloosheid.

 

Overwin negatieve gevoelens

Bach bloesem remedies

Bloesemremedies kun je gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. Thuis, op school of op je werk kan het weleens niet zo lekker lopen, dan is een natuurlijke ondersteuning van harte welkom.

​De Bach-bloesemtherapie ontleent zijn naam aan de ontdekker dr. Edward Bach (1886-1936). Hij was gedurende meer dan twintig jaar in Londen werkzaam als arts, bacterioloog en homeopaat. De Bach bloesem remedie is een eenvoudige en natuurlijke genezingsmethode door middel van achtendertig verschillende bloemen van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. Dr. Edward Bach kwam tot het inzicht dat de werkelijke oorzaak van ziekte niet zozeer op lichamelijk niveau, maar eerder in een disharmonie in de psyche moet worden gezocht. De Bach bloesems werken dus vooral op de psyche van de mens. Ze worden ingezet bij klachten als (faal)angst, onzekerheid, besluiteloosheid, ongeduld, et cetera, en ter voorkoming en verlichting van lichamelijke klachten. Eén van de grote voordelen van de Bach bloesem remedies is dat ze geen bijwerkingen hebben en in combinatie mogen worden gebruikt met andere medicatie en therapievormen.

Natuurgeneeskunde

Los je klachten op een natuurlijke wijze op.

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!