Urine analyse

Een goed beeld van uw lichaamelijke en geestelijke conditie. 

Een goed beeld van uw licamelijke en geestelijke conditie

Urine analyse

Om een goed beeld van uw lichamelijke en geestelijke conditie te krijgen, kunt u een urineanalyse laten uitvoeren. Urine is een lichaamseigen stof die u precies vertelt hoe het lichaam functioneert.

Hoe gaat de urinetest in zijn werk?

U maakt een afspraak en neemt de ochtendurine mee naar de praktijk samen met de toegestuurde, ingevulde vragenlijst. Ook brengt u alle eventuele medicijnen mee die u gebruikt (ook homeopathische geneesmiddelen en voedingssupplementen). Met behulp van de biotensor (meetinstrument) en testampullen wordt de urine uitgebreid getest.
Er komt geen chemische analyse aan te pas. Na ongeveer twee weken kunt u een uitslag verwachten, die ik met u bespreek.
Een test kan informatie opleveren over een uitgebreid aantal mogelijke klachten.
U kunt hierbij denken aan schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, allergieën, tekorten aan vitaminen en mineralen, verzuring, stralingsbelasting van het lichaam, maar ook psychische en fysieke achtergronden die ziekmakend of storend zijn.
Op grond van de analyse kan indien nodig verder worden behandeld, in veel gevallen o.a. met behulp van: Vitaminen, mineralen, bioresonantiedruppels of korrels, homeopatische middelen, Bach bloesemremedies, en/of Schüssler celzouten .

Het tarief voor een urineanalyse is Euro 90,- (ongeveer 3 uur). Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen. Na het consult ontvangt u een factuur.

Natuurgeneeskunde

Los je klachten op een natuurlijke wijze op.

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!