Over Dorine

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Over Dorine

Fijn dat je op mijn website terecht gekomen bent!

Ik ben Dorine, getrouwd met Roel en trotse moeder van een zoon. Naast mijn praktijk voor natuurgeneeskunde ben ik al vele jaren werkzaam als voedingsassistente in het ziekenhuis.

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik door aanhoudende klachten in contact met een natuurgeneeskundig therapeute en werd razend enthousiast door haar manier van werken. Dit sprak me zo enorm aan dat ik zelf de opleiding ben gaan volgen. Met regelmatig nieuwe bijscholingen en opleidingen, de afgelopen jaren, heb ik inmiddels andere therapieën en wijsheden toe kunnen voegen wat het voor mij nog interessanter maakt om mensen te helpen bij hun vragen en problemen. Uiteraard heb ik ook de HBO medische basiskennis gevolgd, zodat ik ook door de zorgverzekeraars wordt erkend en vergoed.

Dorine Coenen

Eigenaar

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Ondersteun het lichaam op natuurlijke wijze

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!

Gediplomeerd therapeut

Ik ben gespecialiseerd in kinesiologie, orthomoleculaire supplementen, homeopathie, Bach Bloesem remedies en Schüssler Celzouttherapie.

In de praktijk worden mensen met verschillende problematieken behandeld en begeleid. De problemen kunnen van fysieke, mentale en emotionele aard zijn.

De praktijk is aangesloten bij de Wkkgz wat garant staat voor kwaliteit en het op peil houden van kennis en kunde.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Kinesiologie

Binnen de kinesiologie zijn een groot aantal methodes te gebruiken om verstoringen op te sporen en de juiste behandeling hiervoor in te zetten.

Urine analyse

Om een goed beeld van uw lichamelijke en geestelijke conditie te krijgen, kunt u een urineanalyse laten uitvoeren.

Online consult

Heb je fysieke of mentale klachten waar je op dit moment niet mee kan of wil wachten tot een persoonlijk consult ?