Kinesiologie

Spoor verstoringen op en zet de juiste behandeling in.

Spoor verstoringen op

Kinesiologie

Binnen de kinesiologie zijn een groot aantal methodes te gebruiken om verstoringen op te sporen en de juiste behandeling hiervoor in te zetten.

Een afgeleide vorm van de kinesiologie is de meting met de biotensor. Dit is een instrument voor het testen van de energetische toestand van het lichaam. Het hele universum, inclusief alles wat leeft hierin, heeft een bepaalde trilling ten opzichte van elkaar. De biotensor kan deze trillingen opvangen via de persoon die deze gebruikt. Hierbij worden onderlinge verschillen meetbaar. Op deze manier zijn er disbalansen op te sporen die klachten geven en de oorzaak waarin deze ten grondslag ligt. Verschillende oorzaken kunnen gevonden worden, onder meer of bepaalde lichaamsfuncties of organen versterkt of verzwakt zijn. Ook invloeden van buitenaf zijn meetbaar zoals bacteriën, schimmels, virussen en parasieten. Als we de oorzaak van de klacht hebben opgespoord, kunnen we werken aan het opheffen van de verstoring.

De behandeling bestaat uit het innemen van bioresonantiemiddelen, vitamines, mineralen, Bach bloesem remedies, Schüssler celzouten en homeopatische middelen die voor elk individueel persoon uitgetest worden.

Natuurgeneeskunde

Los je klachten op een natuurlijke wijze op.

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!