Online consult

Fysieke of mentale klachten waar je niet mee kunt wachten?

 

Fysieke of mentale klachten waar je niet mee kunt wachten?

Online consult

De praktijk was in verband met de Corona maatregelen noodgedwongen dicht toen dit online consult een succes bleek te zijn. Daarom is besloten dit als service te blijven aanbieden voor mensen die (nog) niet naar de praktijk kunnen komen. Mensen met fysieke of mentale klachten kunnen zo alvast weer een start maken naar herstel.

Hoe werkt dit?

Tijdens een telefoongesprek gaan wij jouw klachten bespreken, en kan ik aan de hand van dit gesprek een behandelplan opstellen. Ook zal er gevraagd worden om een recente foto te sturen. De Biotensor (meetinstrument) wordt ingezet om te meten. Hieruit kan waardevolle informatie worden verkregen hoe het lichaam functioneert en waar de eventuele klachten vandaan komen. Er wordt vervolgens behandeld met voorgeschreven vitaminen, mineralen, bioresonantiedruppels of korrels, homeopatische middelen, Bach bloesemremedies, en/of Schüssler celzouten .

Dus heb je fysieke of mentale klachten waar je op dit moment niet mee kan of wil wachten tot een persoonlijk consult ? Dan is dit echt iets voor jou !

Het tarief voor een online consult is Euro 60,- (ongeveer 2 uur). Dit tarief is exclusief voorgeschreven middelen. Na het consult ontvangt u een factuur.

Natuurgeneeskunde

Los je klachten op een natuurlijke wijze op.

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!