Bioresonantie therapie

Bij terugkomende en onverklaarbare klachten!

Onverklaarbare klachten?

Bioresonantie therapie

Met deze middelen kunnen steeds terugkerende -en onverklaarbare klachten effectief aangepakt worden. Vaak verstoren bacteriën, parasieten, schimmels, virussen, hun combinaties en steeds snellere mutaties ons immuunsysteem en worden deze niet opgeruimd door het lichaam omdat ze niet als zodanig worden herkend. Klachten keren steeds terug en patiënten lijken moeilijk behandelbaar. Met de biotensor kan men zeer nauwkeurig achterhalen welke ziekteveroorzaker zich in ons systeem bevinden en ons gezonde frequentiepatroon verstoren. Een gezond mens heeft een frequentiepatroon behorende bij de gezond functionerende mens, via de biotensor kunnen afwijkingen gemeten worden. Met de ontwikkelde middelen proberen we zo sterk mogelijk het afwijkende frequentiepatroon te beïnvloeden en bij te sturen in de richting van het gezonde frequentiepatroon.

Bioresonantie is een vorm van complementaire zorg, d.w.z het kan een mooie aanvulling zijn, waar huisartsen en ziekenhuisspecialisten niet verder komen met hun diagnose. Deze behandeling kan ook heel goed náást een reguliere behandeling plaatsvinden.

Bioresonantie kan zowel worden toegepast bij acute als bij chronische klachten en is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Natuurgeneeskunde

Los je klachten op een natuurlijke wijze op.

Heb je gezondheidsklachten of zijn er al langer klachten die maar niet genezen? Die je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en daar de behandeling gericht op inzetten. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen zodat je weer beter in je vel zit en jezelf weer fit, gezond en vitaal voelt. Precies DAT is wat ik als natuurgeneeskundige doe!